SmartPack Logo

Met SmartPack maken wij verduurzaming bereikbaar.

PACKS

Voor modulaire woning-upgrades

SMARTPACK is een slim keuzepakket met maatregelen om verouderde woningen binnen een paar dagen grondig te renoveren én te verduurzamen. Dit kan gefaseerd. Bijvoorbeeld door eerst aan de binnen- of buitenkant maximaal te isoleren, zodat u later (al dan niet via een tussenstap naar gasloos) uw EPV- of NOM-ambities kunt waarmaken. Of prefereert u één rigoureuze en complete renovatie naar CO2-neutraal? Wat uw plan ook is: we voeren de renovaties-op-maat zó snel uit dankzij ons vaste team van co-makers, dat uw bewoners niet eens hoeven te verhuizen. Uit welke modules kunt u kiezen?

De basis van SmartPack is een volledig industrieel geproduceerd pakket slimme schil-elementen die zorgen voor een perfecte isolatie. Een zeer geavanceerde ‘winterjas’ die op locatie snel geassembleerd kan worden.

De partners van SmartPack begeleiden desgewenst het complete bewonersproces: van eerste brieven en draagvlak- bijeenkomsten tot en met praktische energie-coaching na de oplevering.

Een uitgebalanceerd installatiepakket maakt het SmartPack-huis energieneutraal en all-electric: er zijn dus géén fossiele brandstoffen meer nodig. Het installatiekastje aan de buitenkant van de woning vraagt weinig ruimte en is van buitenaf te openen voor onderhoud.

De schil-elementen kennen nagenoeg geen ontwerp- beperkingen: diverse steenstrips, kleuren, metselwerkverbanden en sierelementen kunnen worden toegepast. In overleg met bewoners en de corporatie kan de nieuwe ‘look’ van woning en buurt (zelfs per woning!) worden bepaald.

Zoekvenster sluiten