SmartPack behaalt Nom Keur certificaat

24 oktober 2018 | Smartpack

Woensdagmorgen reikte voorzitter van de Stroomversnelling Leen van Dijke het certificaat uit aan het team. De Stroomversnelling over NOM Keur: “NOM Keur is een keurmerk dat wordt afgegeven op een technisch bouwconcept dat een aangenaam en gezond binnenklimaat combineert met een zeer laag energiegebruik. En ook nog eens aardgasvrij. Een bouwconcept dat het NOM Keur heeft, maakt gebruik van goede isolatie, slimme ventilatie en duurzame energievoorziening. Ook opwekking van de energie, met bijvoorbeeld met zonnepanelen, valt onder het keurmerk. We spreken over een nul-op-de-meterwoning als gebruik en opwekking op jaarbasis in balans zijn.“

Samen kom je verder
Het concept van SmartPack voldoet aan alle eisen die bij dit keurmerk horen. Dit komt mede dankzij de prettige samenwerking met Fideswonen en Woonbedrijf Westvoorne op onze uitvoerende projecten. Dankzij hun open en kritische blik, brainstormsessies over efficiency en de intensieve samenwerking hebben we het concept aangescherpt.

Maar… Wat houdt het concept SmartPack nu precies in?

Slim renoveren naar 2050
SmartPack is een slim keuzepakket met maatregelen om verouderde woningen binnen een paar dagen grondig te renoveren én te verduurzamen. Dit kan ook gefaseerd, door eerst maximaal te isoleren. Zo kunt u later (al dan niet via een tussenstap naar gasloos) uw EPV- of NOM-ambities waarmaken. Of prefereert u in één stap een complete renovatie naar CO2-neutraal? Wat uw plan ook is: we voeren de renovaties-op-maat zó snel uit, dat uw bewoners niet eens hoeven te verhuizen. Dit doen we met ons vaste team van co-makers.

  

 

Menukaart Downloaden?

JA, ik ontvang de uitgebreide menukaart met vanaf-prijzen en concrete resultaatcijfers (‘output’) van de genoemde scenario’s graag op het volgende e-mail adres:

Zoekvenster sluiten